Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sonia Cristina Orgaz, nova directora de la UNED de la Seu d'Urgell

Sonia Cristina Orgaz, nova directora de la UNED de la Seu d'Urgell

La fins ara vicerectora de Centres Associats relleva Antoni Lalinde. La decisió l'ha acordat la junta rectora del centre urgellenc

03/11/2022 17:42

Sonia Cristina Orgaz Jiménez serà la nova directora del Centre Adscrit de la UNED a la Seu d’Urgell. La Junta Rectora de la universitat a distància a la capital urgellenca ha acordat el nomenament d'Orgaz, que rellevarà el fins ara director, Antoni Lalinde.

La nova responsable local ha estat fins ara vicerectora adjunta de Centres Associats de la UNED. Sonia Cristina Orgaz és doctora en Psicologia per la Universitat de Deusto. Anteriorment ha estat secretària acadèmica de la Facultat de Psicologia de la UNED i vicerectora adjunta de Centres a l'Exterior i de Relacions Institucionals. Quant a la recerca, ha treballat en àmbits com la il·lusió de control, els mites en la psicologia, l'aprenentatge implícit o la influència del context en fenòmens de competició de claus. En aquests treballs ha col·laborat amb centres com la UAM, la Universitat del País Basc, l'University College of London i el King's College.

 

  • Reunió del Consell Rector de la UNED de la Seu
    Reunió del Consell Rector de la UNED de la Seu
  • Sonia Cristina Orgaz (UNED)
    Sonia Cristina Orgaz (UNED)

Mostrar formulari de contacte