Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sopar de la Fam a la Seu d'Urgell, organitzat per Mans Unides

Sopar de la Fam a la Seu d'Urgell, organitzat per Mans Unides

La iniciativa solidària es durà a terme aquest dimecres, 16 de març, al Centre Cívic El Passeig, a partir de les nou de la nit. La proposta forma part de la campanya 'Combatre la fam, projecte de tots'
Cartell del Sopar de la Fam a la Seu 2016
15/03/2016 13:25

Mans Unides organitza aquest dimecres, 16 de març, el Sopar de la Fam. La iniciativa solidària, oberta a tothom, tindrà lloc al Centre Cívic El Passeig de la Seu d'Urgell, a les nou de la nit, en el marc de la campanya 'Planta-li cara a la fam. Sembra'.

La proposta compta amb el suport de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i la col·laboració de la Cooperativa Cadí, Forn Sansa, Embotits Obach, Supermercat PlusFresc i Bar Plana.

Mans Unides recorda que 923 milions de persones pateixen fam al món. La crisi alimentària ha fet augmentar en 71 milions el nombre de persones mal alimentades, passant de 852 milions a 923 milions, més de vint vegades la població d’Espanya. Precisament, la campanya 'Combatre la fam, projecte de tots' té com a objectiu sensibilitzar a la població sobre la necessitat de pressionar les estructures de poder (governs i lobbies econòmics) perquè canviïn els seus mecanismes injustos de relació amb els països del sud.

Trienni contra la fam

Mans Unides també ha iniciat un Trienni de lluita contra la fam (2016-2018), en el qual l'entitat treballarà per donar resposta a les causes i problemes que provoquen la fam al món des d'una triple perspectiva: el mal ús dels recursos alimentaris i energètics; un sistema econòmic internacional que preval el benefici i exclou als febles i uns estils de vida i consum que augmenten la vulnerabilitat i l'exclusió.

Per a Mans Unides, solucionar el problema de la fam passa per acompanyar els més pobres i reforçar el dret a l'alimentació dels petits productors, contribuir al canvi cap a uns sistemes alimentaris més justs i educar per a una vida solidària i sostenible.

Mostrar formulari de contacte