Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les obres de la piscina municipal de Sort finalitzaran aquest any

Les obres de la piscina municipal de Sort finalitzaran aquest any

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, assegura que la instal·lació entrarà en funcionament l'any que ve. La Generalitat busca solucions per a l'arranjament de l'accés al nucli de Baiasca

Meritxell Borràs, a la visita d'obres a la piscina municipals de Sort (Foto: ACN)
Meritxell Borràs, a la visita d'obres a la piscina municipals de Sort (Foto: ACN)
16/06/2016 18:30

La consellera de Governació de la Generalitat, Meritxell Borràs, ha visitat aquest dijous les obres a la piscina municipal de Sort, que s'estan duen a terme gràcies al finançament del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Borràs ha explicat a l'ACN que els treballs estaran finalitzats aquest any i la instal·lació podria entrar en funcionament el 2017.

La piscina descoberta, que serà la primera de competència municipal de la capital del Pallars Sobirà, es deixarà preparada per poder-la cobrir i climatitzar en un futur. La instal·lació és una vella reivindicació dels veïns del municipi. El pressupost global de l'obra ascendeix a 766.000 euros.

En un altre ordre de coses, Borràs s'ha referit en la seva visita a Sort als problemes d'accessibilitat a determinats nuclis del Pallars i ha manifestat que els pressupostos de la Generalitat contemplaven una partida de 500.000 euros per a la millora de carreteres. La consellera ha subratllat la voluntat de resoldre problemes concrets com l'accés al nucli de Baiasca, cercant una solució entre els diferents departaments i institucions.

Finalment, l'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha mostrat a la consellera el Camp de Regates l'Aigüerola i li ha parlat del Mundial de Piragüisme del 2019. L'Ajuntament pallarès ha demanat al departament de Governació finançament per tirar endavant la millora del segon tram del camp de regates per poder organitzar la competició amb garanties.

Mostrar formulari de contacte