Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sorteig de quatre pisos públics de lloguer

Sorteig de quatre pisos públics de lloguer

Els habitatges són als edificis de protecció oficial de la plaça del Carme, del carrer de la Palma i de Castellciutat
Pis de protecció oficial a Castellciutat
27/06/2008 10:36

L’empresa pública Adigsa ha sortejat aquest divendres quatre habitatges de lloguer per a joves a la Seu d’Urgell i Castellciutat.

L'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, ha explicat que els pisos havien quedat buits perquè els seus inquilins els han abandonat per diferents motius. Per això, s'ha cregut convenient tornar-los a posar a disposició dels joves que els necessitin.

El director del Servei Territorial d’Adigsa a Lleida, Lluís Claverol, ha valorat positivament la política d'habitatge a la Seu.

Els pisos que entren en el sorteig es troben ubicats al carrer Estudis de Castellciutat, a la plaça del Carme i al carrer de la Palma. Per accedir a aquests 4 pisos s’han presentat un total de 16 sol•licituds de les quals 6 han estat admeses i 10 excloses per no complir els requisits. Els pisos que se sortegen tenen una superfície d’entre 34 i 58 m2, i disposen d’entre 1 i 3 dormitoris. El lloguer que es pagarà oscil•larà entre els 150 i els 230 euros mensuals, depenent de les característiques del pis.

Mostrar formulari de contacte