Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Subhasta pública de material comissat a la Duana de la Farga de Moles

Subhasta pública de material comissat a la Duana de la Farga de Moles

La majoria de productes que es troben a la venda són vehicles, tot i que també hi ha roba, sabates, joies, aparells de tecnologia, perfumeria o licors Entre els productes més curiosos que se subhasten, 5.000 cremalleres
Subhasta Farga de Moles - Cremalleres
04/03/2015 11:31

La Duana de la Farga de Moles ha acollit aquest dimecres una subhasta pública de material de contraban comissat durant els últims mesos. Hi han participat un total de 182 persones.

La majoria dels lots que es trobaven a la venda eren vehicles, tot i que també hi havia roba, sabates, joies, aparells de tecnologia, perfumeria o licors. Com a curiositat, es podien comprar articles de pesca, pilotes de futbol o, fins i tot, un lot de 5.000 cremalleres i agulles d'acupuntura. Finalment, dels 90 lots oferts se n'han adjudicat 55, per un valor de 125.427 euros.

La licitació s'efectua per escrit i amb un sobre tancat. En acabar, s'anuncia públicament l'adjudicatari, que és el que ha fet una millor oferta. Si els lots no s'adjudiquen, es pot dur a terme una segona licitació amb un import inferior. Si tot i així encara no es procedeix a l'adjudicació, s'utilitza la via directa.

La subhasta és oberta a tothom. Tanmateix, els licitadors s'han d'identificar amb el DNI i han d'acreditar la capacitat legal per adquirir la mercaderia subhastada. Per ser admesos, també han de fer efectiu un dipòsit del 20 per cent sobre el que es vulgui adquirir. Els interessats tenen l'oportunitat de veure prèviament els productes.

Els articles i béns exposats havien estat comissats en alguna de les duanes de Barcelona, Girona, Tarragona o Lleida.

Mostrar formulari de contacte