Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Subvenció de més de 220.000 euros per a l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran

Subvenció de més de 220.000 euros per a l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha valorat la seva la tasca de foment de l’economia social i del cooperativisme a la zona pirinenca

Imatge d'arxiu de la presentació de l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu
Imatge d'arxiu de la presentació de l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu
07/12/2018 12:25

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha subvencionat amb 222.000 euros el projecte de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran. La iniciativa dóna continuïtat a la tasca de foment de l’economia social i del cooperativisme a la zona pirinenca mitjançant diverses línies d’actuació, com la creació de taules territorials, la formació d’assessories i gestories, la recerca de relleu generacional de negocis, entre d'altres.

El projecte, liderat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i integrat per la resta de consells comarcals de l’Alt Pirineu i Aran, ha estat un dels 10 més ben puntuats entre els 101 projectes aprovats dins la convocatòria de subvencions per a promoció de l’economia social a Catalunya. Cal destacar que els projectes subvencionats estan liderats majoritàriament per entitats cooperatives, fundacions, alguns ajuntaments i Consells Comarcals, entre ells el del Pallars Jussà, que ha estat el més ben valorat dels projectes promoguts per ens locals .

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha destacat que en els seus dos anys de funcionament l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran ha contribuït a la constitució de 9 cooperatives, ha assessorat i format més de 1600 persones i ha ajudat a inserir a 38 persones en diferents entitats d’economia social.

Mostrar formulari de contacte