Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Surt a licitació la instal·lació de plaques solars a la zona esportiva de la Seu d'Urgell

Surt a licitació la instal·lació de plaques solars a la zona esportiva de la Seu d'Urgell

Els panells es col·locaran en les cobertes del Palau d'Esports, la Sala Polivalent i la grada del Camp de Futbol Emili Vicente. El pressupost de licitació és de 145.000 euros
Palau d'Esports de la Seu d'Urgell
08/07/2020 15:10

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha tret a licitació la instal·lació de plaques solars a la zona esportiva, concretament en les cobertes del Palau d'Esports, la Sala Polivalent i la grada del Camp Municipal de Futbol Emili Vicente. L'execució s'haurà de dur a terme en un termini de sis mesos i està pressupostada en més de 145.000 euros.

Els treballs es finançaran en un 50 per cent a través de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi d'Energia, depenent del Ministeri per a la Transició Ecològica. La resta de la inversió anirà a càrrec del consistori urgellenc, que també ha sol·licitat que la Diputació de Lleida n'assumeixi una part.

Aquesta licitació correspon a un dels tres projectes que té redactats l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per utilitzar l'energia solar al municipi. L'any que ve també es preveu col·locar panells solars a l'Escola Pau Claris, l'Escola Albert Vives, l'Escola Castell-Ciutat, l'Arxiu Comarcal i el Parc Olímpic del Segre, amb un cost de més de 240.000 euros.

Energia 100% netas i renovable

El tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Joan Gurrera, ha manifestat que el consistori aposta així per una energia "100 per cent neta i renovable", tal com estableix el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES). Així mateix, Gurrera ha incidit en el fet que l'objectiu és "a banda de reduir la despesa energètica", comptar també amb una font d'ingressos per destinar-los a la població "si hi ha excedent".

Mostrar formulari de contacte