Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Surt a licitació la nova concessió del quiosc de premsa del passeig Joan Brudieu de la Seu

Surt a licitació la nova concessió del quiosc de premsa del passeig Joan Brudieu de la Seu

La durada del nou contracte serà de vuit anys, fins al desembre de 2030 i amb opció de pròrroga. Les ofertes es poden presentar fins al 4 de novembre
Cap del passeig Joan Brudieu, amb el quiosc a mà dreta (Foto: Aj. de la Seu / arxiu)
21/10/2022 20:05

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha tret a licitació la concessió per a l'ocupació d'un espai a la via pública per instal·la-hi un quiosc per a la venda de diaris. Es tracta del punt de venda de premsa que hi ha ubicat al cap del passeig de Joan Brudieu, enfront de l'edifici del Consell Comarcal.

L'oferta ja s'ha publicat al taulell digital d'anuncis de la Generalitat, a l'apartat corresponent al consistori urgellenc. El pressupost de licitació és de 3.000 euros l'any, IVA inclòs, i la durada del contracte serà de vuit anys prorrogables a dos més, amb un valor estimat total de 30.000€. Concretament, la durada serà de l'1 de gener de 2023 al 31 de desembre de 2030. Aquest termini es podrà prorrogar si hi ha acord exprés de les parts, en dos períodes successius d'un any cadascun, que en aquest cas sumarien un total de 10 anys.

El termini per presentar ofertes està obert fins al proper divendres 4 de novembre (l'hora límit és a les 23.00 h). L'obertura de pliques, amb sobre únic, es durà a terme dimecres 9 de novembre, a les 11 del matí, a l'Ajuntament de la Seu.

Mostrar formulari de contacte