Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Surt a licitació la primera fase de les obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de la Seu d'Urgell

Surt a licitació la primera fase de les obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de la Seu d'Urgell

L'actuació, que compta amb un import de 2,7 milions d'euros, permetrà ampliar de 14 a 40 les places de residència assistida. La Diputació de Lleida aporta bona part del finançament dels treballs

Hospital de la Seu
Hospital de la Seu
17/08/2018 17:05

La Diputació de Lleida ha tret a concurs la licitació de la primera fase de les obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de la Seu d'Urgell per un import de gairebé 2,7 milions d'euros. Els treballs, que tindran un període d'execució de vuit mesos, inclouen la remodelació general de la segona i la tercera planta de l'equipament, a més del segon pis de l'edifici on hi ha el Centre Cívic El Passeig.

L'actuació, que no afectarà els serveis que actualment s'ofereixen, permetrà ampliar de 14 a 40 les places de residència assistida del centre, a més de reordenar les àrees sociosanitària i de rehabilitació. El termini per tal que les empreses puguin presentar les seves ofertes finalitza el 12 de setembre.

El projecte d'ampliació i remodelació de l'hospital s'executarà en dues fases, l'import total de les quals és de prop de quatre milions d'euros, tres dels quals seran aportats per la Diputació de Lleida a través d'una subvenció. Segons ha informat la Fundació Sant Hospital, es preveu que les noves instal·lacions puguin entrar en funcionament durant el primer quadrimestre de l'any 2020 i contribueixin, entre d'altres, a resoldre les limitacions que hi ha actualment a l'Alt Urgell en places de residència assistida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mostrar formulari de contacte