Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Surten a informació pública les expropiacions per la futura rotonda de Montferrer

Surten a informació pública les expropiacions per la futura rotonda de Montferrer

Nou tràmit del Ministeri de Foment de cara a executar el reivindicat pas giratori a l'N-260. El termini per consultar el document és fins al final d'aquest mes

Cruïlla de Montferrer
Cruïlla de Montferrer
21/04/2016 10:47

El Ministeri de Foment ha tret a informació pública l'expedient referent a les expropiacions previstes per a la construcció d'una rotonda a la carretera N-260 al terme municipal de Montferrer i Castellbò. L'anunci s'ha publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) amb data del passat dia 11 d'abril. El termini d'informació pública és de 15 dies hàbils; és a dir, fins al final d'aquest mes.

El projecte preveu l'ocupació de tres parcel·les, amb superfícies que oscil·len entre els 3 i els 55 metres quadrats, per tal de disposar de l'espai necessari per a la construcció del pas giratori a la cruïlla de Montferrer, que enllaça l'N-260 amb la carretera d'Aravell. El document es pot consultar durant aquests dies a l'Ajuntament de Montferrer i Castellbò, a la plaça de la Trobada, i també a la Unitat de Carreteres de Lleida i a la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya (C. Marquesa, 12 de Barcelona).

Mostrar formulari de contacte