Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tall de trànsit al tren de la Pobla de Segur els dos propers dilluns

Tall de trànsit al tren de la Pobla de Segur els dos propers dilluns

El 28 de maig i el 4 de juny s'establirà un servei alternatiu de bus des de Balaguer. La interrupció es fa per treballs de manteniment dels vagons
Línia de tren de la Pobla de Segur (FGC)
22/05/2018 19:41

Amb motiu d'uns treballs de manteniment a les unitats de tren de la sèrie 331, els propers dos dilluns, 28 de maig i 4 de juny, FGC interromprà el trànsit de la línia de tren de la Pobla de Segur, concretament a partir de l'estació de Balaguer. El manteniment de les unitats durant aquests dos dies consistirà en el tornejat de dos eixos dels trens, un de cada unitat, que han tingut un major desgast.

Com alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, Ferrocarrils de la Generalitat posarà a disposició dels usuaris un servei d'autobusos substitutoris entre ambdues poblacions. L'autobús s'aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris.

Entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual. Tot i això, també es veuran substituïdes per un servei d'autobús les circulacions amb sortida de Lleida-Pirineus a les 5.25 del matí i el tren amb sortida de la Pobla a les 19.30.

Mostrar formulari de contacte