Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Taller de còmic adreçat a joves a partir de 14 anys

Taller de còmic adreçat a joves a partir de 14 anys

Es realitzarà dissabte, 17 de març, a les 11 del matí a la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell Fins al 25 de març es pot visitar al centre cívic El Passeig l'exposició Alfonso Zapico, l'art de la narració
Biblioteca - Cartell Taller Còmic
12/03/2012 19:41

La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell ha organitzat pel pròxim dissabte, 17 de març, un taller de còmic adreçat a joves a partir de 14 anys, que serà conduït per dibuixants de l'Escola Joso-Centre de Còmic i Arts Visuals de Barcelona.

El taller, que s'iniciarà a les 11 del matí, constitueix una introducció pràctica al procés creatiu de la novel·la gràfica que ha revolucionat el mercat editorial del segle XXI. Aquest taller es recolza en l'obra del jove dibuixant espanyol Alfonso Zapico com a guia i exemple per a l'anàlisi del format.

Concretament, fins al 25 de març es pot visitar al centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell l'exposició que porta per títol Alfonso Zapico, l'art de la narració. Es tracta d'una petita mostra dels tres àlbums publicats per aquest dibuixant: Café Budapest (Astiberri, 2008), La guerra del profesor Bertenev (Dolmen, 2009) i Dublinés (Astiberri, 2011).

 Per participar en aquest taller cal inscriure's prèviament a la mateixa biblioteca. La inscripció és gratuïta i les places són limitades.

Mostrar formulari de contacte