Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Taller 'Eines per a l'estrès', per recaptar fons per a La Marató 2014

Taller 'Eines per a l'estrès', per recaptar fons per a La Marató 2014

Tindrà lloc aquest dissabte, de 16 a 19 hores, a la sala de parquet del Palau Municipal d'Esports L'activitat l'organitza el Servei d'Acció Psicològica de l'Alt Urgell

Servei Acció Psicològica - Cartell Marató 2014
Servei Acció Psicològica - Cartell Marató 2014
12/12/2014 11:46

El Servei d'Acció Psicològica de l'Alt Urgell també se suma enguany a La Marató de TV3 amb el taller 'Eines per a l'estrès'. L'activitat tindrà lloc aquest dissabte, de 16 a 19 hores, a la sala polivalent del Palau Municipal d'Esports.

Els professionals del Servei d'Acció Psicològica de l'Alt Urgell, Roger Naudí i Andrea Garcia, recorden que "l’estrès és un procés natural que forma part del dia a dia i que sovint ens ajuda i ens permet fer front a les demandes de l’entorn, però que en d’altres ocasions, quan se'n sobrepassen els límits, arriba a provocar malestar i una tensió que impedeix el descans i pot afectar la salut de la persona".

El taller “Eines per l’estrès” incorporarà tècniques de meditació, mindfulness, treball amb sensacions i teràpia cognitiva, entre d’altres, "per tal de facilitar que la persona que assisteixi al curs no nomes aconsegueixi recursos per al control de l’estrès, sinó també un autoconeixement i una construcció sobre quin lloc ocupa aquest en el seu funcionament diari".

El preu del taller és de 20 euros, que es destinaran íntegrament a La Marató 2014. Per assistir-hi cal portar roba còmoda, mitjons, un bolígraf i fulls de paper. El pagament s'ha d'efectuar el mateix dia de l'activitat. La inscripció es pot fer trucant al telèfon 619 630 627 o enviant un correu a saplaseu@gmail.com.

Mostrar formulari de contacte