Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Taller formatiu a la Seu sobre contaminació ambiental

Taller formatiu a la Seu sobre contaminació ambiental

Alumnes del col.legi La Salle han visitat la unitat mòbil ubicada des del 9 de desembre a la plaça Joan Sansa. El vehicle estudia la qualitat de l'aire a la ciutat

Taller formatiu sobre contaminació ambiental
Taller formatiu sobre contaminació ambiental
19/01/2016 14:15

Una quarantena d'alumnes de tercer de Primària de l'Escola La Salle han participat aquest dimarts en un taller formatiu que s'ha dut a terme a la unitat mòbil mediambiental ubicada a la plaça Joan Sansa de la Seu d'Urgell. L'activitat l'ha organitzat la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament urgellenc, juntament amb el Departament de Medi Ambient de la Generalitat i la col.laboració del Centre Superior d'Investigacions Científiques de Catalunya (CSIC).

Andrés Alastuey, tècnic del CSIC, ha explicat que l'estudi sobre la contaminació de l'aire a la capital urgellenca va iniciar-se el passat 9 de desembre "perquè a l'hivern no es tan fàcil la dispersió dels contaminants, hi ha més inversió tèrmica i més emissions de calefaccions i altres fonts energètiques que poden afectar l'aire". Alastuey considera important que els més menuts coneguin la tasca que es fa en aquest àmbit i que siguin conscients que tenir un aire poc sa pot afectar la salut i el clima, a més de la qualitat de vida.

La visita al centre mòbil s'ha emmarcat en el projecte d'Escola Verda de La Salle, en què es treballa temes de sostenibilitat i contaminació ambiental, tal i com ha explicat la professora Mercè Rogé. El pròxim dimarts, 26 de gener, prendran part en aquests cursos els alumnes de l'Institut Joan Brudieu.

Mostrar formulari de contacte