Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Taller intensiu d'introducció al cant per a teatre musical

Taller intensiu d'introducció al cant per a teatre musical

El curs, dirigit pel professor Jaume Belló, és obert a tothom El termini d'inscripcions finalitza aquest divendres

El Replà
El Replà
15/03/2012 09:44

El Replà organitza per als dies 2, 3, 4 i 5 d'abril un taller intensiu d'introducció al cant per a teatre musical. El curs, dirigit pel professor Jaume Belló, és obert a tothom, amb o sense formació i experiència en aquest àmbit.

Segons ha explicat el responsable del projecte, Pere Tomàs, "l'objectiu de la iniciativa és perdre la por i passar-s'ho bé, així com descobrir el plaer de cantar d'una mantera diferent". Està previst que es s'organitzi un grup d'adults (20.30 a 23.30 hores) i un altre de joves (16.30 a 19.30 hores). El cost del taller serà de 45 euros.

La plataforma artística de recent creació a la Seu d'Urgell El Replà.arts escèniques es planteja amb aquesta nova proposta introduir de forma progressiva al territori el teatre musical, que se serveix de la música, el cant, la dansa i la interpretació. El projecte compta amb cinc eixos formatius, que es complementaran fins arribar a l'objectiu de portar a escena un espectacle.

Si el primer taller té una bona rebuda, es continuarà amb cursos d'introducció al ball i la interpretació. Tanmateix, Tomàs indica que serà important la col.laboració de les institucions i les entitats públiques i privades per donar viabilitat a la iniciativa.

Mostrar formulari de contacte