Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Taller MONEO a la Seu d'Urgell sobre educació familiar durant l’adolescència

Taller MONEO a la Seu d'Urgell sobre educació familiar durant l’adolescència

L'activitat es farà en dues sessions, el 17 i 19 de febrer, al CETAP. Les inscripcions són gratuïtes

Taller MONEO a la Seu d'Urgell
Taller MONEO a la Seu d'Urgell
06/02/2020 13:56

Amb el títol "Educació familiar durant l’adolescència", el 17 i 19 de febrer s'organitzaran a la Seu d’Urgell dues sessions formatives incloses en els Tallers MONEO i adreçades a famílies d’adolescents a partir d’11 anys.

La primera sessió, que tindrà lloc dilluns 17 de febrer, versarà sobre els factors de risc i la protecció familiar en l’adolescència, i abordarà temes com les necessitats i reptes dels joves, el consum de drogues, les converses sobre afectivitats i sexualitat, entre d'altres. La segona sessió, que es farà el dimecres 19 de febrer, se centrarà en les pautes educatives familiars, fent referència a les funcions educatives i de comunicació dins la família; pautes de conducta, normes i límits; pautes per a una relació positiva dins l'entorn familiar i recursos diversos.

Ambdós tallers, conduïts per Sònia Notario, educadora especialista en sexualitats de l’Associació Antisida de Lleida, es duran a terme al CETAP, de les 7 de la tarda a dos quarts de 9 de la nit.

Inscripcions gratuïtes

Les persones interessades a participar en els Tallers Moneo cal que facin una inscripció prèvia a través del correu electrònic o bé trucant al telèfon 973 35 56 08. L'activitat és gratuïta però les places són limitades.

Els Tallers Moneo són un espai de trobada entre famílies per reflexionar plegats sobre com mantenir-se al costat dels fills i filles i com resoldre les situacions de risc que es poden donar al llarg del període de l'adolescència.

La proposta s’emmarca en l’Escola de Famílies del Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell i està organitzada pel SIAD-SAI, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya, el Consorci d’Atenció a les Persones i l'Oficina Jove de l'Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte