Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tallers de debat obert per definir els futurs ajuts Leader a l'Alt Urgell i Cerdanya

Tallers de debat obert per definir els futurs ajuts Leader a l'Alt Urgell i Cerdanya

El Consorci que gestiona les subvencions recollirà aportacions en l'acte que es farà dimarts vinent al vespre al Consell Comarcal, a la Seu Prèviament, dilluns també es farà una reunió pública a Puigcerdà
Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya - Jornada de treball
28/05/2015 11:23

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya està treballant en l’estratègia del nou Programa Leader que s’implementarà a l’Alt Urgell i Cerdanya fins l’any 2020. L’estratègia ha de contenir les línies bàsiques d’actuació del programa per ajudar al desenvolupament econòmic del territori. Un dels pilars en el procés d’elaboració de l’estratègia –i també després, durant la seva implementació– és la participació de les comunitats locals i dels potencials beneficiaris de les accions previstes.

Amb aquest objectiu, el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya ha organitzat dos tallers de debat, un a cada comarca i amb un format idèntic, per tal de debatre les necessitats dels diversos sectors econòmics i recollir les aportacions dels agents socials i econòmics, empresaris, emprenedors i ciutadania interessada.

A la Seu, el taller es farà dimarts vinent, 2 de juny, a les 8 del vespre al Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Prèviament, es farà un acte a Puigcerdà, dilluns dia 1 al Consell Comarcal de la Cerdanya, també a les 8 del vespre. Les sessions són obertes a tothom.

El president del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, Jesús Fierro, ha posat de manifest que “les aportacions de les persones que participaran els tallers seran molt importants, ja que ajudaran a definir una estratègia adequada a les necessitats del territori i de la gent que hi viu i hi desenvolupa activitats econòmiques”.

Per inscriure’s als tallers cal omplir un formulari als respectius consells comarcals o bé per internet. El termini acaba diumenge, dia 31. També es demana als qui s’inscriguin que responguin a un petit qüestionari, el qual servirà per preparar diversos aspectes que s’abordaran en el taller. Se'n pot demanar més informació al correu mfont@cauc.cat.

Mostrar formulari de contacte