Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Talls de circulació a la nova rotonda de l'avinguda Salòria per obres d'asfaltat

Talls de circulació a la nova rotonda de l'avinguda Salòria per obres d'asfaltat

La restricció afectarà els carrers que conflueixen a la part alta de l'eixample urbà El tall forma part de les obres d'urbanització al nord de la ciutat
Avinguda del Salòria - Obres de la rotonda
19/04/2015 18:55

Els pròxims dimecres 22, dijous 23 i divendres 24 d'abril la nova rotonda de l'entrada nord de la Seu d'Urgell i carrers que hi conflueixen quedaran tallats al trànsit rodat a causa de les obres d'asfaltat.

Concretament, els talls afectaran la part nord de l'avinguda del Salòria, a l'avinguda del Valira i a la cruïlla de Comtat d'Urgell, i a l'avinguda Valls d'Andorra. L'hora aproximada en què quedarà tallada la circulació de vehicles a la rotonda de l'Avinguda del Salòria, els tres dies indicats, serà les 9 del matí. Això comportarà que tampoc es pugui circular cap a l'Avinguda del Valira durant unes tres hores, és a dir, fins a les 12 del migdia.

A partir de les 12 del migdia, aproximadament, es tallarà el trànsit entre l'avinguda del Valira i la rotonda de Bisbes Prínceps, així com també l'accés a la cruïlla del carrer Comtat d'Urgell. Pel que fa a l'avinguda Valls d'Andorra, aquesta via quedarà tallada entre la una i les dues del migdia, aproximadament. 

Els dies 23 i 24 d'abril, l'horari d'obertura d'aquestes vies tallades serà el mateix per ambdues jornades. La rotonda de l'avinguda del Salòria quedarà oberta al trànsit a partir de la una del migdia; l'avinguda del Valira, a partir de les tres de la tarda; mentre que per l'avinguda de les Valls d'Andorra s'hi podrà circular a partir de les nou de la nit.

Per a més informació es pot trucar a la Policia Municipal de la Seu d'Urgell al telèfon 93 350 426.

Mostrar formulari de contacte