Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Talls de trànsit a l'Arieja pel pas del Tour de França

Talls de trànsit a l'Arieja pel pas del Tour de França

Dissabte es farà l'etapa més propera a l'Alt Urgell, amb arribada a Plateau de Beille
14/07/2011 16:36

La prefectura de l’Ariège i les autoritats de circulació competents al sud-oest de França han informat de diferents restriccions de trànsit que, amb motiu del pas del Tour de França 2011, durant aquest dissabte 16 de juliol afectaran els municipis de Saint Paul de Jarrat, Montoliu, Mercus Garrabet, Bompas, Arinhac, Surba, Tarascon, Ussat, Ornolac-Ussat, Bouan, Sinsat, Aulos, Verdun, Les Cabannes, Albies, Vèbre, Lassur i Garanou.

Per tal de reglamentar la circulació de tots els vehicles per la Carretera Nacional 20, hi haurà restriccions des del quilòmetre 43 fins el 52 i des del quilòmetre 54 fins el 69, per on passarà la catorzena etapa del Tour. La circulació es veurà afectada entre les 13.00 i les 19.00 hores.

A la Ruta Nacional (RN) 20, de Saint Paul de Jarrat fins a Tarascon, la circulació estarà prohibida a tots els vehicles en el sentit nord-sud. A la RN 20, de Tarascon a Les Cabannes, la circulació estarà prohibida a tots els  vehicles en tots dos sentits de la marxa. I a la RN 20, des de Les Cabannes fins a Garanou, la circulació estarà tallada a tots els vehicles en els dos sentits.

Els horaris d’afectació al trànsit establerts podran ser modificats per les autoritats franceses d’acord al desenvolupament de l’etapa del Tour.

Mostrar formulari de contacte