Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tasques de desinfecció als espais urbans més concorreguts d'Organyà

Tasques de desinfecció als espais urbans més concorreguts d'Organyà

La mesura extraordinària es duu a terme diàriament per evitar la propagació del coronavirus. A la vila alturgellenca s'ha elaborat un llistat de comerços oberts durant el confinament i s'homenatja cada dia el personal sanitari

Desinfecció dels carrers d'Organyà (Foto: Ajuntament d'Organyà)
Desinfecció dels carrers d'Organyà (Foto: Ajuntament d'Organyà)
19/03/2020 19:35

Organyà ha intensificat la neteja i les tasques de desinfecció dels carrers i els espais urbans més concorreguts de la vila per evitar la propagació del coronavirus. La mesura extraordinària es durà a terme cada dia fins que finalitzi l'estat d'alarma. En relació amb la situació de confinament, l'alcalde de la vila, Tino Vilà, ha adreçat un missatge d'agraïment a la ciutadania per respectar l'obligació de quedar-se a casa i ha demanat "compromís i responsabilitat per poder avançar en la contenció de la COVID-19". Vilà s'ha posat a disposició dels veïns per atendre qualsevol dubte o necessitat.

Cal destacar que a Organyà es fa cada dia a les 8 del vespre un aplaudiment col·lectiu de reconeixement i suport a la tasca del personal sanitari que està treballant durant la crisi del coronavirus. Des del consultori alturgellenc s'ha rebut molt positivament aquest homenatge diari i s'ha instat els ganxos a no moure's del seu domicili i seguir totes les mesures de seguretat i higiene recomanades. "Us volem a casa perquè el risc de contagi és molt alt", indiquen a les xarxes socials la doctora i la infermera de la consulta. "Cal respectar les distàncies i utilitzar el telèfon 061 o la via telemàtica per plantejar preguntes", especifiquen.

L'Ajuntament d'Organyà també ha habilitat un llistat de comerços amb la seva disponibilitat horària i dades diverses, com per exemple si fan comanda prèvia. Els establiments obertes són Carnisseria Colomera, Carnisseria Susana, Carnisseria Espuñes, Xarcuteria Obach, Forn i pastisseria Santa Fe-Pa d'Or, Pastisseria Ubach, Supermercat SUMA, Cal Lluís, Cal Pagés, Farmàcia Simon Sala i l'Estació de Servei Voloriu. El municipi garanteix l'aprovisionament i recomana extremar les precaucions a l'hora d'anar a comprar, deixant entre 1 i 2 metres de distància entre les persones.

Mostrar formulari de contacte