Tast comentat dels formatges guanyadors del concurs de la Fira de Sant Ermengol 2021
Dissabte vinent, 1 d’octubre, a tres quarts de vuit del vespre, a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell es farà un tast comentat dels formatges guanyadors del concurs de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu de Sant Ermengol de l’edició 2021. L'activitat anirà a càrrec d'Eugeni Celery, propietari de l’establiment comercial Formatgeria Eugene, comerç centenari de la Seu d'Urgell.
Per prendre part en la degustació comentada cal fer reserva prèvia a través d'Internet. El tiquet té un cost de 10 euros per persona. L'organització recorda que el guia del tast, Eugeni Celery, va ser guardonat l’any passat amb el premi Amic del Formatge que s’atorga cada any en el marc de la Fira de Sant Ermengol.
La proposta s’emmarca dins del cicle anual ‘Parlem de Formatge’ i de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que organitzen l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.