Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Taula informativa de DHOPEX al Sant Hospital de la Seu

Taula informativa de DHOPEX al Sant Hospital de la Seu

La nova entitat neix de la voluntat de donar suport a veïns i veïnes que passin per una situació difícil El passat mes de gener es va organitzar una xerrada per donar a conèixer el projecte
DHOPEX - Taula informativa al Sant Hospital
03/03/2015 17:55

La nova associació DHOPEX (Dones i Homes en Perill d'Exclusió), adreçada a persones en situació vulnerable, s'està donant a conèixer a la Seu amb diferents accions. Els impulsors del projecte van organitzar el mes de febrer una xerrada explicativa i aquest mes de març han instal.lat una taula informativa a la recepció del Sant Hospital.

Hermes Rojo, president de DHOPEX, explica que la nova entitat neix de la voluntat de donar suport a veïns i veïnes que passin per una situació difícil ja sigui per haver estat víctimes de violència o bé per patir problemes econòmics. El grup s'adreça principalment a dones, però també està obert a homes o bé infants que siguin víctimes d'aquests fets.

Tot i que ja existeixen serveis socials que atenen aquesta problemàtica, Rojo assegura que es vol donar un reforç a aquest perfil ja que "les administracions no poden resoldre-ho tot ni atendre les vint-i-quatre hores del dia". En aquest sentit, des de l'Ajuntament de la Seu s'ha expressat el suport a la iniciativa. També volen establir contacte amb d'altres institucions com ara els Mossos d'Esquadra.

DHOPEX vol facilitar a dones en situacions de risc l'accés a serveis legals o bé el suport anímic necessari. "A la recepció del Sant Hospital hem col.locat llaços solidaris perquè tothom pugui col.laborar amb nosaltres", ha remarcat Rojo.

Mostrar formulari de contacte