Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tècnics de joventut d'arreu de Lleida i l'Alt Pirineu es troben a la Seu d'Urgell

Tècnics de joventut d'arreu de Lleida i l'Alt Pirineu es troben a la Seu d'Urgell

Els professionals han intercanviat coneixements sobre les accions de suport al col·lectiu que es fan a cada oficina local. La trobada ha precedit la celebració de la 2a Jornada Jove, aquest divendres al passeig Joan Brudieu i dissabte a la plaça Joan Sansa
Trobada de tècnics de joventut de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran, a la Seu d'Urgell
03/06/2022 10:35

Una trentena de tècnics locals de joventut, d'arreu de les regions de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran, s'han reunit aquest dijous a la Seu d'Urgell a la 'Jornada Retrobant', per intercanviar coneixements i recuperar el contacte presencial després dels darrers dos anys de pandèmia.

La reunió es va dur a terme a l'Alberg La Valira i va ser presidida per la directora de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon. També hi van intervenir l'alcalde de la Seu, Francesc Viaplana; el regidor de Joventut urgellenc, Joan Llobera; el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Martí Riera, i el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez.

Núria Ramon ha explicat que aquesta és la segona edició de la 'Jornada Retrobant', després que la primera es va fer la tardor passada a Lleida. Ramon es mostra satisfeta de poder tornar a fer aquestes sessions perquè serveixen per explicar les activitats que impulsa cada àrea local de joventut i estudiar com es poden aplicar a d'altres ciutats o comarques. De fet, l'intercanvi d'experiències és el principal objectiu de la jornada. La directora de l'ACJ explica que cal treballar "la gestió emocional no només dels joves sinó també dels professionals que hi treballen", perquè actualment s'està "en un moment complex, després de la pandèmia", i que per això és important anar recuperant la normalitat.

Joan Llobera celebra que s'hagi escollit la Seu per fer aquesta jornada perquè els "dóna més positivisme per poder fer coses". El regidor de Joventut de la Seu ha explicat que ja havien previst fer-la a la tardor, però que les restriccions que encara hi havia llavors ho van impedir. Tot i això, Llobera assenyala que la data escollida és molt encertada, perquè s'ha fet just abans de la celebració de la segona Jornada Jove, que es durà a terme al llarg d'aquest dissabte a la plaça Joan Sansa, amb la implicació de desenes de joves que hi donaran a conèixer els seus projectes, idees o activitats.

Prèviament, avui divendres ja hi haurà una primera proposta de la Jornada Jove. A partir de 2/4 de 7 de la tarda, al passeig Joan Brudieu s'hi farà una Gimcana i un sopar popular.

Mostrar formulari de contacte