Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Territori i Sostenibilitat adjudica les obres d'una rotonda a la C-14 a Oliana

Territori i Sostenibilitat adjudica les obres d'una rotonda a la C-14 a Oliana

Els treballs compten amb una inversió de 516.000 euros i començaran l’hivern vinent
Nova rotonda a Oliana (Foto: TES)
27/10/2017 12:38

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres per construir una rotonda a la C-14 a Oliana. L'actuació, per un import de 516.000 euros, permetrà millorar la seguretat i la canalització del trànsit en aquest punt de la xarxa, alhora que també suposarà una millora en l’accessibilitat a una zona industrial. Els treballs començaran l’hivern vinent i tindrà un termini d’execució de set mesos.

La intervenció consisteix en la construcció d’una rotonda al nord del nucli urbà d’Oliana, a la sortida cap a Coll de Nargó. El gir permetrà accedir al polígon industrial dels Figolers, situat al marge esquerre de la carretera, i també a les zones de la Valldan i la Colònia, situades al marge dret de la via.

La rotonda tindrà 40 metres de diàmetre exterior, mentre que la calçada estarà formada per dos carrils de quatre metres, un voral exterior d’un metre i un voral exterior de 0,5 metres, amb un pas trepitjable de dos metres.

Vial d'accés al polígon industrial

A més de la rotonda i de la modificació dels trams propers de la C-14, es preveu la formació d’un vial d’accés al polígon dels Figolers, amb una amplada de 5 a 7 metres. Tindrà una longitud de 120 metres de longitud i un petit tram d’uns 80 metres de connexió amb el vial de la Valldan.

Les obres preveuen el moviment de terres previ i la modificació de serveis afectats, la pavimentació, la senyalització horitzontal i vertical, d'orientació, l'abalisament i les barreres de seguretat, la disposició dels elements d'enllumenat i l'enjardinament.

Mostrar formulari de contacte