Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Territori i Sostenibilitat impulsa un projecte per implantar barreres antiallaus a la C-28, a Alt Àneu

Territori i Sostenibilitat impulsa un projecte per implantar barreres antiallaus a la C-28, a Alt Àneu

L’actuació s’emmarca en els treballs per afavorir la mobilitat i la seguretat viària en la carretera que comunica la Val d’Aran i el Pallars Sobirà
Carretera C-28
04/06/2020 18:20

El Departament de Territori i Sostenibilitat licita la redacció del projecte constructiu que definirà les actuacions necessàries per a la implantació de barreres antiallaus a la C-28 a Alt Àneu. La redacció del document es treu a concurs per un import de 38.000 euros i un termini de cinc mesos. Es preveu que la intervenció comporti una inversió de 300.000 euros.

La carretera C-28, eix de comunicació entre la Val d’Aran i el Pallars Sobirà, passant pel Port de la Bonaigua, és objecte d’actuacions continuades per protegir-la contra les allaus i facilitar la mobilitat a la zona. L’any passat van finalitzar els treballs d’implantació de barreres paraallaus a la zona del Cap de Comials, que incideix sobre un tram de la carretera C-28 també al terme municipal d’Alt Àneu. En aquest cas, la millora de la seguretat va comptar amb una inversió de 3,5 MEUR.

L’actuació que ara s’impulsa correspon a la col·locació de barreres antiallaus a la part baixa del talús del marge esquerre de la via, en un tram d’uns 100 metres de longitud, a l’entorn del quilòmetre 53,5. El projecte definirà i valorarà el tipus de barreres a instal·lar i els treballs previs necessaris per a la seva implantació.

 

Mostrar formulari de contacte