Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Territori i Sostenibilitat millora el servei de transport públic a la Seu d'Urgell

Territori i Sostenibilitat millora el servei de transport públic a la Seu d'Urgell

A partir del 18 de novembre hi haurà una nova expedició cap a Lleida per atendre, principalment, la mobilitat d’universitaris. La petició l'havia feta l'Ajuntament urgellenc
Estació d'autobusos de la Seu
14/11/2018 13:50

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà l’oferta de transport públic a la Seu d’Urgell a partir del pròxim diumenge 18 de novembre amb noves expedicions que milloraran la comunicació de la capital de l’Alt Urgell amb Lleida per atendre, principalment, la demanda detectada de mobilitat d’universitaris.

Concretament, s’incorporarà una nova expedició els diumenges amb sortida de la Seu a les 19.30 h i arribada a l’estació d’autobusos de Lleida a les 21.35 h. Així mateix, hi haurà una tornada des de Lleida amb sortida a les 21.45 h i arribada a la Seu d’Urgell a les 23.50 h, de manera que els usuaris podran fer el retorn a la nit.

Petició local

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha manifestat que l’Ajuntament valora positivament que la Generalitat de Catalunya hagi atès la petició d’incorporar  una nova expedició a Lleida els diumenges a la tarda. Batalla remarca que amb la posada en funcionament d’aquest nou bus es millora el servei de transport dels estudiants, que els permetrà retornar a Lleida en un horari més adequat i, alhora, aprofitar millor el diumenge a la Seu d’Urgell, ja que fins ara el darrer bus per viatjar a Lleida sortia a les 16.30 hores.

Cal recordar que la petició de posar un nou bus de la Seu d’Urgell fins a Lleida els diumenges parteix d’una sol·licitud de ciutadans urgellencs, principalment estudiants, que la van canalitzar a través de l’Ajuntament. Val a dir també que aquesta petició va ser objecte de debat en un ple municipal.

Bus a Vic i a Girona

De moment, la petició d’establiment d’un nou servei de transport entre la Seu d’Urgell i les ciutats de Vic i Girona per tal d’atendre la mobilitat d’estudiants universitaris no s’ha pogut aconseguir. Per la seva part, però, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha informat que seguirà treballant en aquesta qüestió.

Recordem que la sol·licitud va sorgir des del Consell Municipal d’Adolescents de la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte