Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Territori obre una línia d'ajuts per impulsar el desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural de muntanya

Territori obre una línia d'ajuts per impulsar el desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural de muntanya

Destinarà 130.000 euros a ens locals i associacions. L’ajut màxim que es concedirà serà de 6.000 euros

IDAPA
IDAPA
01/07/2021 14:05

L’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), que depèn del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, ha obert la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural a les comarques de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d'Aran. Es tracta d’ajuts per a activitats realitzades durant l’any 2020.

La línia de subvencions, dotada enguany amb un total de 130.000 euros, vol "donar suport a ens locals i associacions de l’Alt Pirineu i l’Aran per consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional". En concret, es poden demanar ajuts per l'organització de fires i activitats que promoguin el desenvolupament local; l'organització d'activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural i l'edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic.

La quantitat màxima que es pot percebre de subvenció per a cada activitat és de 6.000 euros. Els ens locals i les associacions que poden optar a aquests ajuts disposen de 20 dies naturals a partir d'aquest divendres per presentar les seves sol·licituds.

El passat 11 de juny, l’IDAPA va obrir una convocatòria d’ajuts idèntica però per a activitats d’aquest tipus realitzades durant l’any 2020 i dotada amb 50.000 euros.

Mostrar formulari de contacte