Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ThyssenKrupp presenta a la Seu el seu nou Centre Mòbil de Formació

ThyssenKrupp presenta a la Seu el seu nou Centre Mòbil de Formació

La multinacional dóna a conèixer la tecnologia relativa a ascensors i vol sensibilitzar sobre l'accessibilitat La instal·lació, oberta a tothom, es pot visitar fins aquest divendres a l'aparcament Doctor Peiró

ThyssenKrupp - Centre Mòbil de Formació
ThyssenKrupp - Centre Mòbil de Formació
03/12/2014 18:35

La multinacional ThyssenKrupp ha instal·lat aquesta setmana a la Seu d'Urgell el seu nou Centre Mòbil de Formació, UP!. Es tracta d'un camió desplegable que mostra i apropa la tecnologia disponible per aconseguir un món més accessible. La instal·lació, oberta a tothom, es pot visitar al llarg d'aquest dimecres, dijous i divendres a l'aparcament Doctor Peiró.

ThyssenKrupp Elevadors presenta així el seu nou projecte "Per un món més accessible", una campanya de promoció de l'accessibilitat i mobilitat en ciutats i edificis. L'element fonamental per desenvolupar aquesta campanya és el seu Centre Mòbil de Formació, dotat de la més alta tecnologia, instal·lat en un camió tràiler amb una superfície aproximada de 90m2 repartits en dues plantes.

La instal·lació proposa una interessant experiència que acosta l'usuari a una visió de la tecnologia i la mobilitat amb una perspectiva responsable, sostenible i de servei. El camió, batejat com Experiència UP!, inclou reproduccions virtuals dels nous productes de la companyia i simuladors per a formació i pràctiques. ThyssenKrupp Elevadors, en el seu compromís amb la innovació, accessibilitat i sostenibilitat, ha dotat al camió amb una aula multiusos amb equipament d'última tecnologia, sala expositiva de 90m2, amb pantalles interactives i tablets per a reproducció de continguts; plaques fotovoltaiques i plataforma per a persones amb minusvalia.

Amb una agenda programada i coordinada amb els diferents ajuntaments, el camió recorre tot l'Estat per "sensibilitzar ciutadans i institucions sobre la importància de l'accessibilitat i mobilitat tant en espais públics com privats, apropant una visió sostenible i compromesa de la tecnologia".

Referent en els ascensors

L'àrea de negoci d'Elevator Technology reuneix tota l'activitat internacional de ThyssenKrupp relativa als sistemes de transport de passatgers. Amb unes vendes de 5.700 milions d'euros en l'exercici fiscal 2011-2012 i clients en 150 països, és una de les companyies líders d'elevació del món.

Amb més de 47.000 empleats, la companyia fabrica tant ascensors com muntacàrregues, escales mecàniques, passadissos rodants, pujaescales, plataformes elevadores, ascensors inclinats, passarel·les d'embarcament i equipaments escènics. Alhora, dissenya solucions de servei per a tots els productes.

Mostrar formulari de contacte