Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Toc d'atenció del Defensor del Ciutadà de la Seu pels excrements de gos

Toc d'atenció del Defensor del Ciutadà de la Seu pels excrements de gos

Àngel Rúbio critica l'incivisme d'alguns propietaris que no recullen les defecacions El síndic municipal lamenta que persisteixi el problema tot i les campanyes per evitar-ho

Parc de la Boixadera
Parc de la Boixadera
13/02/2012 13:02

El Defensor del Ciutadà de la Seu critica el repunt del problema dels excrements de gos al carrer. Àngel Rúbio ha lamentat que persisteixi aquesta actitud en algunes zones de la ciutat, malgrat les successives campanyes de conscienciació i de sancions als propietaris incívics.

Rúbio ha matisat que la majoria de veïns que tenen gossos actuen correctament, però critica l'actuació dels qui no compleixen amb una obligació de les ordenances municipals com és retirar els excrements de les mascotes.

El síndic municipal considera especialment greu els casos en què les defecacions es deixen en parcs públics o places, on hi sol haver la presència de menors jugant, pel risc que això pot comportar per a la higiene. Per tot plegat, Àngel Rúbio convida la ciutadania a col·laborar en la denúncia d'aquests casos.

En cas de ser identificats pels agents municipals, les multes als propietaris per no recollir les caques de gos a la via pública poden oscil.lar entre els 150 i els 300 euros.

Mostrar formulari de contacte