Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Torna 'Contes d'arreu del món' a la Seu, Oliana i Organyà

Torna 'Contes d'arreu del món' a la Seu, Oliana i Organyà

La Biblioteca Sant Agustí acollirà dues sessions, aquest dilluns i dimecres a 2/4 de 6 de la tarda També hi haurà activitats a la Biblioteca Escaler, dimarts a la tarda, i a la Sala de les Homilies, dijous al migdia

Contes d'Arreu del Món 2015
Contes d'Arreu del Món 2015
27/03/2015 18:12

Aquest dilluns i dimarts, 30 i 31 de març, i dimecres i dijous, 1 i 2 d'abril, tindrà lloc a les biblioteques de la Seu d'Urgell i Oliana, i a la sala de les Homilies d’Organyà, la lectura de contes d’arreu del món i llegendes del territori.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que s’organitza des de l’any 2006, és el foment de la interculturalitat a través de la literatura d’arrel tradicional. Aquestes lectures van adreçades preferentment a nens nenes de 3 a 12 anys. Per als adults representen també l’oportunitat de descobrir la cultura de gent d’arreu que viu a l'Alt Urgell i ja en formen part.

Anna Vives, tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu, comenta que “la iniciativa perdura en el temps perquè s’ha comprovat com ajuda a nens i nenes a conèixer les cultures de les diferents nacionalitats amb què conviuen”. A banda, l’activitat es veu reforçada per la publicació posterior dels contes escollits, que es reparteixen a totes les escoles.

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu obrirà aquest dilluns, a dos quarts de 6 de la tarda. Dimarts, la segona sessió del cicle es farà a la Biblioteca Escaler d'Oliana, a les 6 de la tarda. Dimecres, 1 d'abril, la Biblioteca Sant Agustí celebrarà una nova sessió, també a 2/4 de 6. L'última activitat serà a la sala les Homilies d'Organyà, dijous a les 12 del migdia. 'Contes d’arreu del món' és una iniciativa del Servei d'Immigració del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte