Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El curs 2021-2022 torna el programa Esport Blanc Escolar

El curs 2021-2022 torna el programa Esport Blanc Escolar

La iniciativa, promoguda per la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, s'adreça a l'alumnat de 3r i 4t de primària dels centres educatius de les nou comarques del Pirineu
Esport Blanc Escolar (Foto d'arxiu)
14/09/2021 20:50

El programa Esport Blanc Escolar, adreçat a l’alumnat de 3r i 4rt de primària dels centres educatius de les nou comarques del Pirineu i promogut per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, torna aquest curs 2021-2022 després que en l’anterior edició més del 50% de l’alumnat no va poder gaudir de les activitats i sortides previstes. Amb la millora de la situació sanitària, s’espera tornar a una certa normalitat, amb la qual els joves del Pirineu puguin gaudir de l’Educació Física a les pistes d’esquí.

Com a principals novetats del programa EBE aquest curs, destaca la formació per al professorat i els tècnics, dirigida pel Departament d’Educació de la Generalitat. També es recupera l’acte de graduació de neu, que posarà punt final al curs, a més de donar més protagonisme a les escoles de tècnics, participant en la taula de coordinació del programa junt amb els responsables de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

Malgrat la pandèmia, el curs passat es va completar amb èxit i sense contagis en el programa, gràcies als protocols establerts per l’ACEM i la resta d’agents participants. Els esports d’hivern es consideren una garantia d’activitat saludable, tant física com emocional, i una oportunitat per a tot l’alumnat de gaudir dels valors de les disciplines a la natura, en espais oberts i lluny de l’aïllament social i les pantalles.

Mostrar formulari de contacte