Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tornejos de pàdel i bàdminton i una cursa d'orientació en BTT per parelles, novetats de l'Esport i Festa 2011

Tornejos de pàdel i bàdminton i una cursa d'orientació en BTT per parelles, novetats de l'Esport i Festa 2011

El programa lúdico-esportiu proposa un total de 26 activitats per celebrar la Festa Major de la Seu Els clubs urgellencs i les institucions col.laboren en l'organització dels actes

David Vallvé i Lluís Biosca
David Vallvé i Lluís Biosca
19/08/2011 12:34

El programa Esport i Festa de la Festa Major 2011 de la Seu d'Urgell proposa enguany com a novetats un torneig de pàdel, una competició de bàdminton i una cursa d'orientació en BTT per parelles, sota el nom 'X-Perience'. En la presentació dels actes esportius, el regidor d'Esports, Lluís Biosca, acompanyat pel tècnic de l'àrea, David Vallvé, ha destacat el fet que en aquesta edició, malgrat l'ajust pressupostari, "es manté el format amb 26 propostes i una gran varietat d'esports".

Segons manifesta Biosca, "l'Ajuntament ha apostat per les activitats que tenen més resposta de participació entre els urgellencs, juntament amb aquelles que organitzen els clubs esportius de la Seu”.

La celebració començarà divendres 26 amb bàsquet 3x3 a la plaça Catalunya (18.00 h.) i marxa nòrdica (22.00 h.) des del Centre Cívic El Passeig. Dissabte 27, la matinal esportiva (9.00 h.) inclou el torneig de futbol Seu-Sport, el torneig de tennis Set d'Urgell, el torneig de Pàdel Festa Major i el torneig de bàdminton. Paral.lelament, el Club de Golf acollirà el torneig de Golf.

El mateix dissabte està previst un bateig de submarinisme (11.00 h.) a la piscina municipal. A la tarda, serà el torn per a la cursa de Roll Ski (17.00) al Parc del Segre i per a un partit de futbol sala (18.00) al Palau d'Esports entre el CF Sala La Seu i el Linyola. A la pista polivalent es podrà veure hoquei (18.00 i 19.00 h.) amb els equips benjamí i sènior del CH Cadí. La jornada es clourà a la nit (22.00 h.) amb una cursa d'orientació des de la plaça dels Oms.

Pel que fa a diumenge 28 es farà el tradicional concurs social de Petanca (9.00 h.) a les pistes municipals, el campionat d'escacs (10.00 h.) al passeig Joan Brudieu i una exhibició de taewkondo (17.30 h.) i una altra de karate (18.15 h.) a la plaça de les Monges. Al camp de futbol, La Seu F.C s'enfrontarà a l'Organyà (18.00 h.).

La gimcana de colles (19.00 h.), la cursa d'orientació BTT per parelles X-PERIENCE (19.00 h.) i la festa country (19.00 h.) clouran el programa esportiu de diumenge.

Per dilluns 29, està prevista la pedalada popular (10.00 h.) des de la plaça Catalunya, la festa aquàtica (15.00 h.) a la piscina municipal i la Volta Major Grifone de 10 quilòmetres (19.00 h.) al Parc Olímpic del Segre.

Dimarts 30 es clouran el actes amb la matinal esportiva (10.00 h.) a la plaça Sant Josep de Calassanç i una activitat d'iniciació al kàrting (20.00) al kàrting el Pla.

El programa esportiu va a càrrec de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de la Seu i diverses entitats esportives, com el CEFUC, el Futbol Sala La Seu, el Club Hoquei Cadí, el Club Xino-Xano Orientació, el Club Petanca La Seu, el Club Taekwondo La Seu, el Club Karate Manel Jodar, La Seu F.C., SASC Pixies, l'EEM de Country, el Karting el Pla, el Club Golf Aravell i Busseing Pallars.

En aquest sentit, Lluís Biosca ha agraït la tasca que duran a terme durant els dies de la Festa Major els treballadors del consistori, els clubs i els voluntaris. Així mateix, ha ressaltat la col.laboració del Consell Comarcal de l'Alt Urgell i els espònsors, que faran possible actes com la xocolatada o premis. Enguany, però, no es regalarà samarretes als participants, ja que ha estat una de les retallades econòmiques, que s'ha decidit per no eliminar activitats.

Les inscripcions per participar en els actes del programa "Esport i Festa 2011" es poden dur a terme fins al mateix dia, excepte aquelles que són d'equip, que requereixen una fiança.

Mostrar formulari de contacte