Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tornen les parades del mercat setmanal de la Seu d'Urgell als carrers dels Canonges i de Santa Maria

Tornen les parades del mercat setmanal de la Seu d'Urgell als carrers dels Canonges i de Santa Maria

L'Ajuntament urgellenc avança que els dissabtes dels mesos de juliol i agost s'organitzaran activitats de dinamització adreçades a les famílies
Mercat setmanal a la plaça dels Oms, a causa de les restriccions per la COVID (Foto d'arxiu)
27/06/2022 18:15

A partir d'aquest dimarts, 28 de juny, 12 parades de moda i complements del mercat setmanal de la Seu d’Urgell tornaran al carrer de Santa Maria i a la part alta del carrer dels Canonges, tal com estaven ubicades abans de la pandèmia. Cal recordar que els paradistes es van traslladar a la plaça dels Oms i el carrer de Ramon Llambart amb motiu dels plans sectorials dels mercats setmanals no sedentaris establerts a causa de la COVID-19.

La tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament urgellenc, Mireia Font, ha assenyalat que "tècnicament ara ja és viable tornar a tenir parades en aquests carrers del casc antic, sobretot en el cas de les que tenen unes dimensions que no impliquen un estretament del pas de vianants". Font s'ha mostrat convençuda que "el retorn comercial del mercat setmanal afavorirà la dinamització comercial de la zona".

En aquest sentit, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell també ha informat que els dissabtes dels mesos de juliol i agost, coincidint amb el mercat s'oferirà activitats adreçades a les famílies.

Canvi d'ubicació a causa de la pandèmia

El mercat de la Seu d'Urgell ha viscut des de l’inici de l’estat d’alarma canvis d'ubicació per tal de complir amb les mesures COVID-19 recollides en els plans sectorials específics dels mercats setmanals de Catalunya. Les restriccions van provocar, entre d’altres modificacions, que els carrers Santa Maria i dels Canonges es quedessin sense parades, que ara es recuperaran.

Mercat de Segona Mà

D'altra banda, el consistori ha recordat que des de finals de l’any passat està en marxa a la part baixa del carrer dels Canonges el Mercat de Segona Mà, ja que les dimensions de les parades són reduïdes. Aquest espai va requerir també una reestructuració per a fer-lo viable.

Mostrar formulari de contacte