Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tornen les visites guiades a la Catedral de Santa Maria d’Urgell

Tornen les visites guiades a la Catedral de Santa Maria d’Urgell

La represa de l'activitat, que vol facilitar la descoberta directa del temple romànic i la seva història, es durà a terme a partir del pròxim dilluns, 20 de juliol
Catedral de la Seu d'Urgell
16/07/2020 11:35

La Catedral de Santa Maria d'Urgell reprendrà el pròxim dilluns, 20 de juliol, les visites guiades per acostar als visitants les vicissituds de la seva arquitectura, la seva història i els seus principals protagonistes. La proposta es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a dissabte, a dos quarts d'11 del matí. La conducció anirà a càrrec de guies de patrimoni titulades.

Les visites, que tindran una durada aproximada d'una hora, es plantegen com una experiència que ha de permetre els assistents conèixer els detalls i la història de la catedral de la Seu d'Urgell, del claustre i de l’església de Sant Miquel. Així doncs, l’activitat està pensada per facilitar la descoberta directa del temple romànic i de les històries que s’hi amaguen. El cost del servei serà de 8 euros, amb l'entrada al Museu Diocesà d'Urgell inclosa.

Arran de la pandèmia de la COVID-19 i per garantir la seguretat dels visitants al conjunt catedralici, l’entrada i la sortida del recinte es farà per la plaça del Deganat (darrere de la Catedral). D’altra banda, pel que fa a les visites guiades, el nombre màxim d’assistents serà de 20 persones. També s’han reforçat les mesures higièniques i durant l'activitat serà obligatori l’ús de mascaretes i mantenir la distància interpersonal de 2 metres.

Per gaudir de la visita es poden adquirir les entrades a l’accés de la Catedral-Museu (per la plaça del Deganat), tot i que es recomana fer una reserva prèvia a la web www.museudiocesaurgell.org o bé trucant al telèfon 973 35 32 42. 

Candidatura de Patrimoni Mundial de la UNESCO

Cal recordar que la Catedral de la Seu d’Urgell ha estat inclosa en una candidatura multinacional de Patrimoni Mundial de la UNESCO, juntament amb altres monuments del Principat d’Andorra i el castell de Foix (França).

Mostrar formulari de contacte