Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tornen les visites guiades a les torres de la Catedral

Tornen les visites guiades a les torres de la Catedral

Des d'aquest cap de setmana s'obriran al públic cada dia a les 7 de la tarda, tret dels diumenges El Consell Comarcal proposa per als propers dimecres sortides per conèixer elements del patrimoni alturgellenc

Catedral de la Seu
Catedral de la Seu
19/07/2011 13:16

La Parròquia de Sant Ot torna a oferir durant aquest estiu la possibilitat de visitar les torres de la Catedral de la Seu d'Urgell i accedir així al punt més alt del monument. Les visites es reprendran aquest dissabte i es podran fer durant aquest mes, l'agost i el setembre.

Les torres s'obriran a visitants i veïns a les 7 de la tarda, de dilluns a dissabtes, i també els dimarts i dissabtes a la 1 del migdia, tot coincidint amb el mercat setmanal. L'entrada costa 3 euros.

La visita dura 1 hora i es fa amb grups d'almenys 10 persones i un màxim de 20. Els nens han d’anar acompanyats per un adult. Des de la Parròquia es detalla que l'ascens no és recomanable per a persones que tinguin alguna limitació física o d'edat avançada. Cal inscriure’s amb antel.lació o bé presentar-se a l’hora indicada a la guixeta de l’entrada del claustre-museu.

Una altra proposta de visites guiades és la que presenta des d'aquesta setmana el Consell Comarcal. El proper dia 27 arrencarà una nova iniciativa per donar a conéixer millor l’Alt Urgell en forma de visites guiades a diversos punts d’interès del territori que tindran lloc des del darrer dimecres de juliol fins al darrer dimecres d’agost.

L'activitat, destinada tant al públic local com als visitants, s’ha batejat com “Els dimecres coneixem l’Alt Urgell” i combinarà una caminada, la visita a un museu de la Ruta dels Oficis d’Ahir i la visita a un element rellevant del patrimoni romànic de la comarca.

El 27 de juliol es visitarà el casc urbà i el Castell d'Oliana, l’església romànica de Sant Andreu del Castell i el pou de gel. A l'agost es donarà a conèixer notables esglésies romàniques com Sant Serni de Tavèrnoles o Sant Julià dels Garrics, juntament amb els museus del Pagès de Calbinyà, de les Trementinaires de Tuixent i de la Farinera de Montferrer. També es farà trams del Camí de Sant Jaume.

Les inscripcions són al Consell (973353112) o bé a l’Espai Ermengol (973351511). El preu de cada sortida és de 5 euros per persona. Per als menors de 12 anys és de franc.

Mostrar formulari de contacte