Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tot Nòrdic participa a la presentació de la temporada 2018-2019 de les estacions del Grup FGC

Tot Nòrdic participa a la presentació de la temporada 2018-2019 de les estacions del Grup FGC

L'empresa pública inclourà des d'ara els complexos de fons a la seva estratègia de comunicació i màrqueting. La Molina presenta entre les seves novetats el reforç de la venda de forfets en línia i un nou estadi de competició a Torrent Negre

Albert Batalla intervé a la presentació de la temporada 2018-2019 d'FGC
Albert Batalla intervé a la presentació de la temporada 2018-2019 d'FGC
15/11/2018 18:35

Les estacions d'esquí de fons del Pirineu català, agrupades en la marca Tot Nòrdic, han participat per primera vegada a l'acte de presentació de la temporada d'hivern de les estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Enguany l'acte s'ha dut a terme al Museu Olímpic de l'Esport, a Barcelona, i ha comptat amb la intervenció, entre d'altres, del president de la Mancomunitat de Municipis de l'Esquí Nòrdic, Albert Batalla. L'alcalde de la Seu ha remarcat que, amb aquesta presentació, es reforça la col·laboració entre ambdues marques i que des d'ara les estacions de fons (Sant Joan de l'Erm, Tuixent-la Vansa, Lles de Cerdanya, Aransa, Guils-Fontanera, Tavascan i Virós-Vallferrera) s'incorporen a l'estratègia comunicativa i de màrqueting d'FGC.

Fins ara, Tot Nòrdic i FGC ja duien a terme d'altres col·laboracions, com ara el fet que el forfet de temporada de les estacions de fons inclou invitacions de dia per a les estacions d'alpí de l'empresa pública (La Molina, Port Ainé, Espot, Vallter 2000 i Vall de Núria), i al seu torn els abonats d'aquests complexos poden accedir de franc als circuits de nòrdic. La trobada també ha servit per mostrar un nou logotip de Tot Nòrdic, amb forma d'escut i que complementa el ja existent.

Nou sistema de compra de forfets

El nou president d'FGC, Ricard Font, ha presentat com a novetat destacada d'enguany la "plena digitalització" de les estacions d'esquí públiques. La Molina, el buc insígnia del grup, fa enguany "un pas més en l’objectiu de garantir l’esquí sense cues, amb la implementació del sistema La Molina Check-In", que permet comprar el forfet des del web de l'estació i recollir-lo a les màquines instal·lades a tots els accessos del complex cerdà.

Dues altres novetats de La Molina és el nou estadi del competició Els Plans, a la zona de Torrent Negre, i la pista infantil 'Fun Park', per tal de millorar el servei a dos dels principals perfils de client de l'estació: els esquiadors de competició i el públic familiar. El nou director de Turisme i Muntanya d'FGC, Toni Sanmartí, ha explicat que també volen apostar per reforçar l'accés amb transport públic a les estacions, ja sigui mitjançant els busos específics, els paquets conjunts amb la línia de tren de Puigcerdà o bé amb el cremallera en el cas de Vall de Núria. El fins fa poc director de La Molina, alhora, s'ha felicitat de la nova col·laboració amb Tot Nòrdic en matèria de promoció.

A la presentació també hi ha estat convidat el director de Masella, Xavier Nolla, que ha refermat el compromís amb el forfet conjunt Alp 2.500 (Masella+La Molina) que des de l'any 2000 permet "gaudir d'un domini esquiable de primer nivell amb més de 140km de pistes, a menys de dues hores de Barcelona i l'àrea metropolitana i amb un objectiu comú: que tothom gaudeixi de la neu".

El primer dossier tècnic de Pirineus-Barcelona, a punt aquest hivern

De la seva part, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i el president de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, Òscar Cruz, han confirmat l'obertura de l'Oficina Tècnica de la candidatura de Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona. Figueras ha agraït la predisposició de les estacions d'esquí per implicar-se en el projecte i ha assegurat que al primer trimestre de 2019 ja tindran enllestit un "primer dossier" tècnic, després que a l'octubre el Comitè Olímpic Internacional (COI) va donar llum verda a la presentació del projecte per al 2030.

A més a més, Gerard Figueras ha assegurat que fins i tot poden estar a punt per organitzar els Jocs del 2026, després que Calgary (Canadà) hagi renunciat a la candidatura i que ara només quedin dues candidates per a la propera nominació, tenint en compte que els del 2022 ja estan concedits a Pequín. "Si el COI truca a la porta de Catalunya per a l'any 2026, podrem dir-los que estem a punt", ha assegurat el secretari general.

Finalment, a l'acte hi ha pres part Josep Maria Pujol, responsable de l'empresa social Espigoladors, que ha explicat la tasca que duen a terme per reduir el malbaratament d'aliments mitjançant la recol·lecció de productes que no tenen cabuda als mercats convencionals i que redistribueixen entre els consumidors que hi estiguin interessats.

Mostrar formulari de contacte