Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Totes les estacions d'esquí nòrdic del Pirineu català obren aquest cap de setmana

Totes les estacions d'esquí nòrdic del Pirineu català obren aquest cap de setmana

Sant Joan de l'Erm té a punt 21 km de circuits; Tuixent-la Vansa i Lles, 25; Aransa, 31; i Guils-Fontanera, 20. Després de la darrera nevada, els gruixos oscil·len entre 40 i 100 centímetres

24/01/2019 20:26

Totes les estacions d'esquí de fons del Pirineu català, agrupades en la marca Tot Nòrdic, han anunciat que obriran aquest cap de setmana, gràcies a la nevada de les darreres hores que ha deixat els circuits en excel·lents condicions per a la pràctica d'aquest esport. Les instal·lacions ja estan a punt per rebre els aficionats aquest divendres mateix.

Segons el comunicat de neu difós aquest dijous les mateixes estacions, Sant Joan de l'Erm estrenarà la temporada amb 21 quilòmetres oberts i uns gruixos d'entre 60 i 75 centímetres, a més a més de 5 km per a raquetes de neu. El complex de la vall de Castellbò ha estat el més beneficiat pel temporal i aquest dimecres ha acumulat fins a 65 cm de neu nova. L'altra estació de l'Alt Urgell, Tuixent-la Vansa, ja suma prop de 90 dies d'obertura i aquest cap de setmana ofereix 25 km de circuits, amb gruixos d'entre 40 i 100 centímetres, i 11,5 km de circuits de raquetes.

Lles de Cerdanya reobre l'àrea de nòrdic amb 25 km marcats, mentre que Aransa arriba fins als 31 km i Guils-Fontanera té a punt 20 km. En tots tres casos, el gruix de neu és entre 50 i 70 centímetres. Pel que fa als circuits de raquetes, hi ha disponibles 20 km a Lles, 19 a Aransa, 10 a Guils-Fontanera

Al Pallars Sobirà, Tavascan obrirà els seus 14 km, tant en nòrdic com en raquetes, amb una base d'entre mig metre i 1 metre de neu, i també disposarà de la zona d'esquí alpí. Virós-Vallfererra també té previst obrir i anunciarà les condicions les properes hores.

 • Sant Joan de l'Erm, aquest dijous (Tot Nòrdic)
  Sant Joan de l'Erm, aquest dijous (Tot Nòrdic)
 • Tuixent-la Vansa (Tot Nòrdic)
  Tuixent-la Vansa (Tot Nòrdic)
 • Lles de Cerdanya, aquest dimecres (Tot Nòrdic)
  Lles de Cerdanya, aquest dimecres (Tot Nòrdic)
 • Aransa (Tot Nòrdic)
  Aransa (Tot Nòrdic)

Mostrar formulari de contacte