Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Trànsit ja ha activat el radar del Pont de Bar, a la N-260

Trànsit ja ha activat el radar del Pont de Bar, a la N-260

Aquest dimecres han entrat en funcionament vuit nous radars fixos a la demarcació de Lleida A Andorra, els aparells de control de velocitat van detectar 11.500 infraccions durant el 2008
Ubicació del radar de la N-260 al Pont de Bar
16/04/2009 11:43

Aquest dimecres ha entrat en funcionament el nou radar fix de velocitat a la carretera N-260, al municipi del Pont de Bar. Així ho va indicar ahir el responsable del Servei Català de Trànsit a Lleida, Ferran de Noguera, que també va recordar que s’han posat en marxa set radars més a la demarcació de Lleida. Aquests aparells, que estaven instal.lats des del mes de novembre, es troben a la N-230 a Alfarràs i Vilaller; a la N-240 a Almacelles; a la C-12 a Torrebesses; a la C-26 a la Sentiu de Sió; a la C-53 a Bellcaire d’Urgell; i a la C-55 a Clariana de Cardener.

L’objectiu del departament d’Interior és reduir amb els controls de velocitat els sinistres a la carretera.

Pel que fa a Andorra, la xarxa de radars fixes i mòbils col.locats en diferents punts de les carreteres van detectar 11.507 infraccions l’any passat. Segons informa El Periòdic d’Andorra, 8.572 infraccions van ser de vehicles estrangers de diferents nacionalitats i 2.935 es van detectar en vehicles amb matrícula andorrana.

A Andorra les multes oscil.len entre els 12 euros i els 240 euros, ben lluny dels preus de les sancions a Catalunya, que oscil.len entre un total de 90 i 600 euros i la pèrdua d’entre dos i sis punts del carnet de conduir. A més, a Catalunya córrer massa es converteix en delicte si se sobrepassa en 60 quilòmetres per hora el límit de velocitat en vies urbanes, o en 80 quilòmetres en les vies interurbanes.