Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Treballs de millora del ferm a la carretera N-260 a la Seu d'Urgell

Treballs de millora del ferm a la carretera N-260 a la Seu d'Urgell

Tècnics del Ministeri de Transport han renovat l'aglomerat al tram que va de la rotonda de Bombers a la intersecció amb l'N-145. L'actuació es completarà aquest mes amb l'aplicació de la nova marca viària
Asfaltatge de la carretera N-260 el 8 de maig de 2021
14/05/2021 12:36

Tècnics del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern espanyol han realitzat, al final del mes d'abril, una actuació de renovació superficial de l'aglomerat a la carretera N-260, al terme municipal de la Seu d'Urgell. La millora s'ha dut a terme entre els punts quilomètrics 226,2 i 227,5; és a dir, des de la rotonda del parc de Bombers fins a la intersecció amb la carretera N-145, que dóna accés a Andorra. Aquest tram compta amb tres carrils de circulació.

L'actuació s'emmarca dins de les tasques de conservació ordinària de la xarxa de carreteres. Els treballs han consistit a fresar i retirar els primers 5 centímetres de l'aglomerat existent, que presentava signes de degradació i que s'han reposat amb 5 cm d'una mescla bituminosa en calent per a capa de rodament. La superfície total tractada és de prop de 14.000 m2, en poc més d'un quilòmetre.

L'actuació es completarà amb els treballs d'aplicació de la nova marca viària, que es preveu que s'executin al final d'aquest mes de maig.