Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Treballs de rehabilitació a les esglésies d'Encamp i Ordino

Treballs de rehabilitació a les esglésies d'Encamp i Ordino

El Govern d'Andorra ha adjudicat l'arranjament dels temples de Santa Eulàlia, Sant Corneli i Sant Cebrià
Santa Eulàlia d'Encamp
01/09/2016 12:35

El Govern d'Andorra, a proposta del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, ha aprovat aquest dimecres en sessió de Consell de Ministres l’adjudicació de treballs de rehabilitació en dues esglésies del país: Santa Eulàlia d’Encamp, i Sant Corneli i Sant Cebrià d’Ordino.

A Encamp, els treballs s’emmarquen en la primera fase del projecte denominat “Intervenció de rehabilitació de l’església, comunidor i centre parroquial de Santa Eulàlia”. Les obres consisteixen, en aquesta primera fase, en l'aixecament del paviment actual de la coberta plana i la terrassa del centre cívic per tal d'impermeabilitzar-lo i així resoldre les deficiències generades per les filtracions d'aigua. Els treballs estan valorats en 105.260 euros. L’empresa adjudicatària mitjançant concurs públic és Auxini.

En referència als treballs de l’església de Sant Corneli i Sant Cebrià d’Ordino, aquests afectaran la coberta del campanar, que s’haurà de refer per resoldre els greus problemes de salubritat per les infiltracions d’aigua que afecten aquesta part de l’església declarada bé d’interès cultural en la categoria de monuments per la Llei 9/2003, del patrimoni cultural d’Andorra. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Undeca per un valor de 47.000 euros.

Mostrar formulari de contacte