Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tremp paralitza el pagament d'ocupació de via pública per a les terrasses de bars i restaurants

Tremp paralitza el pagament d'ocupació de via pública per a les terrasses de bars i restaurants

Entre les mesures econòmiques anunciades per l'Ajuntament també hi ha la de deixar de cobrar les quotes de serveis municipals com ara l'Escola de Música, l'Escola Bressol i l'àrea d'Esports
Ajuntament de Tremp (Foto: Aj. Tremp)
31/03/2020 11:50

L'Ajuntament de Tremp ha paralitzat el pagament de l'ocupació de via pública per a les terrasses de bars i restaurants del municipi, mentre espera poder calcular un nou padró en què s'hi descompti el temps que no s'han pogut tenir les activitats obertes arran del coronavirus.

El consistori de la capital pallaresa ha aprovat altres mesures econòmiques com ara no cobrar les quotes d'aquells serveis que s'han deixat de prestar. És el cas de l'Escola Municipal de Música, l'Escola Bressol i la Regidoria d'Esports. Pel que fa a les quotes que ja s'havien fet efectives, es compensaran tan bon punt es retorni a la normalitat.

D'altra banda, l'Ajuntament de Tremp ha previst deixar de cobrar els lloguers o taxes a privats que fan ús d'instal·lacions municipals que quedaven suspeses, com per exemple el servei de cinema a La Lira. Des d'aquest dilluns també queda sense efecte el cobrament del lloguer mensual del servei de cotreball al local de La Incubadora, atès que els actuals usuaris no són serveis essencials i no poden fer ús de l'espai.

Amb totes aquestes mesures, l'equip de govern trempolí vol "mirar de minimitzar el màxim possible els efectes econòmics que la crisi del coronavirus està generant".

Mostrar formulari de contacte