Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tres noves morts per coronavirus a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran

Tres noves morts per coronavirus a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran

Hi ha 22 nous casos positius i 40 persones ingressades en centres hospitalaris pirinencs. Sis malalts són atesos a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell
Sant Hospital de la Seu
02/04/2020 22:55

El Departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort 3 persones amb coronavirus a la Regió Sanitària (RS) Alt Pirineu i Aran i s'han diagnosticat 22 casos positius nous. Actualment, 40 persones es troben ingressades en centres hospitalaris del Pirineu amb la COVID-19, totes estables a planta. D’aquests casos, 6 són atesos a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, que ha donat aquest dijous una nova alta i ha traslladat una persona a Lleida per empitjorament.

A la comarca hi ha pendent una persona de diagnòstic i ja es comptabilitzen 160 veïns i veïnes aïllats, dels quals 24 són positius confirmats.

D'altra banda, un total de 10 persones es troben ingressades a l’Espitau Val d’Aran. També hi ha 17 malalts hospitalitzats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp i 7 afectats es troben ingressats a l’Hospital de Cerdanya. En les últimes hores han estat donades d’alta 10 persones que es trobaven ingressades a la regió pirinenca i les altes acumulades ja són 52.

Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, avui s’ha fet el trasllat dels primers 4 pacients de l’Hospital Comarcal del Pallars (HCP) a l’Hotel Segle XX de Tremp. A la mateixa localitat, cal recordar que des del passat 22 de març l’Hotel Alegret acull 10 pacients de l’àrea sociosanitària de l’HCP. A Vielha es compta amb les instal·lacions de l’Hotel Sol Vielha, tot i que de moment encara no acullen pacients.

El Departament de Salut ha assegurat en un comunicat que continua garantint la gestió de la pandèmia i treballant per donar la millor assistència a les persones. Així mateix, ha agraït la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.

 

Mostrar formulari de contacte