Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tres víctimes mortals fins aquest dijous a la demarcació de Lleida pel coronavirus

Tres víctimes mortals fins aquest dijous a la demarcació de Lleida pel coronavirus

Aquest dijous s'ha confirmat la defunció d'un veí de l'Albi que havia donat negatiu a la primera prova. S'ha detectat 12 casos nous i ara mateix n'hi ha 78, dels quals 40 estan hospitalitzats

Hospital Comarcal del Pallars (ACN)
Hospital Comarcal del Pallars (ACN)
20/03/2020 11:51

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous la mort d'una tercera persona amb coronavirus a les comarques de Lleida. Es tracta d'un home d'uns 50 anys amb discapacitat i que estava confinat al seu domicili de l'Albi, a les Garrigues. Segons ha comunicat l'alcaldessa d'aquesta localitat, Anna Feliu, a l'aplicació de pregons municipals 'eBando' l'afectat havia estat ingressat per una afecció respiratòria i en aquell moment va donar negatiu a les proves de la covid-19. Aquest dimecres, després de perdre la vida, se li van practicar unes noves anàlisis i aquestes van tenir un resultat positiu.

A banda, aquest dijous s'han registrat 12 nous casos a la demarcació, pujant a 78 les persones que s'han detectat fins ara, 40 de les quals estan hospitalitzades. Del total de casos positius registrats des de l’inici de la pandèmia a l'àmbit territorial de Ponent i de l'Alt Pirineu i Aran, 13 són usuaris de la Residència d'Àger (Noguera). D'aquests, 4 es troben ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars, i 28 més estan relacionats amb el brot de l'autocar de l'Imserso que va anar a Benidorm.

Pel que fa a la resta de persones hospitalitzades, 7 estan a l'UCI: sis a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i una al de Santa Maria. També hi ha 16 més d'estables a planta a l'Arnau, 9 al Santa Maria, 3 en centres privats i 1 a l'Hospital de Cerdanya.

Mostrar formulari de contacte