Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Trobada de corals de la Seu i Puigcerdà

Trobada de corals de la Seu i Puigcerdà

Hi participen els cors Caterva i Signum, la Capella de Santa Maria, Eurídice i la Coral Cerdanya Canta

14/11/2008 18:18

Aquest diumenge, a les set de la tarda, se celebrarà una trobada de corals de la Seu d'Urgell i de Puigcerdà, que tindrà lloc a la sala de Sant Domènec a les set de la tarda. Aquesta trobada s'emmarca dins de la Xarxa Pirineus d'intercanvis culturals en els quals hi participa la nostra ciutat.

Pel que fa al programa del concert, el Cor de Cambra Caterva, sota la direcció d'Amàlia Sanz, interpretarà peces de Mateu Fletxa i Joan Brudieu, entre d'altres. El Cor Signum, dirigit per Rafel Llobet, interpretarà Per tu jo cantaria; Pridi ty Suhajko i La gavina.

De la seva banda, la Capella Santa Maria de Puigcerdà, sota la direcció de Daniel Martin, cantarà Gloria de Vivaldi; I'm gonna sing (tradicional espiritual) i Nabucco de Verdi. La formació coral Eurídice, dirigida per Diana González, cantarà Les avions de Coulains; Pescador de llunes i Fly me to the moon.  La Coral Cerdanya Canta, dirigida per Mª del Carmen Ramon, versionaran les cançons Bésame mucho, Si tu no estás aquí i Oh voso Galo (popular gallega).

Les cinc corals també interpretaran un cant comú, Amor que tens ma vida, dirigides per l'urgellenc Rafel Llobet.  Aquesta trobada es repetirà diumenge vinent, dia 23, a les sis de la tarda al Casino Ceretà de Puigcerdà.

Mostrar formulari de contacte