Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Trobada d'oficines de turisme per establir noves vies de col·laboració

Trobada d'oficines de turisme per establir noves vies de col·laboració

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida treballa en un programa específic de cara a crear línies d’acció i de suport per millorar la competitivitat dels punts d’informació

Trobada d'oficines de turisme a la Diputació de Lleida (Foto: Diputació de Lleida)
Trobada d'oficines de turisme a la Diputació de Lleida (Foto: Diputació de Lleida)
17/03/2016 12:25

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, ha portat a terme aquest dimecres, dia 16, una trobada d’oficines de turisme del Pirineu i les Terres de Lleida per conèixer de primera mà les seves necessitats i establir noves vies de col·laboració. L’acte, desenvolupat a la Sala d’Actes de la Diputació a Lleida, hi ha assistit el vicepresident del Patronat, Gerard Sabarich, i el seu director, Juli Alegre, a més d’una vintena de responsables d’oficines de turisme de la demarcació, entre les quals hi havia Montse Ripoll, en representació de l'Alt Urgell.

En el decurs de la reunió els assistents han estat informats sobre el Pla d’Accions 2016 del Patronat de Turisme així com d’un programa específic per a oficines de turisme en el qual està treballant l’organisme i que té com a objectiu establir línies d’acció i de suport per millorar la seva competitivitat. Entre les línies de treball destaquen les accions de formació específica, l’establiment de millores de la gestió estadística dels visitants que passen pels punts d’informació i l’aprofundiment en les necessitats específiques d’unes oficines que estan en primera línia de contacte amb els visitants.

Segons dades de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, les oficines de turisme del Pirineu i les Terres de Lleida han rebut durant els mesos de gener i febrer d’enguany un total de 10.092 visitants. D’aquest total, 6.905 visitants van rebre informació turística dels tècnics i van omplir una enquesta, 2.841 van ser atesos pel personal de l’oficina i 346 només hi van entrar per agafar un fullet o consultar horaris de visites a punts d’atracció turística.

Mostrar formulari de contacte