Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Trobada entre padrins i alumnes del projecte 'Ens escrivim'

Trobada entre padrins i alumnes del projecte 'Ens escrivim'

La iniciativa ha comptat amb la participació de 32 parelles, que s'han conegut personalment després de mantenir una relació epistolar durant quatre mesos
08/06/2016 13:25

L'Esplai de la Gent Gran de 'la Caixa' de la Seu d'Urgell ha estat aquest dimecres l’escenari de la trobada entre els padrins i alumnes que han participat durant quatre mesos en el projecte 'Ens escrivim'. L'acte, presidit per la regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, ha posat el colofó al carteig entre 32 persones grans i 32 alumnes de tercer curs d'ESO del Col·legi La Salle que fins ara s'escrivien sense conèixer les seves identitats.

Montserrat Bonet ha agraït la participació “activa i entusiasta” de padrins i joves en aquesta iniciativa intergeneracional i ha remarcat la importància del projecte, "que dóna l’oportunitat d'establir relacions molt especials entre col.lectius d'edats molt diferents".

Cada parella participant ha rebut un diploma com a record de l'experiència. Segons ha informat l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'acte s'ha tancat amb un esmorzar de germanor.

Logotip del projecte

Com a novetat d’aquest any, els alumnes han participat en un concurs de disseny per obtenir el logotip d’aquest projecte. D’entre tots els treballs presentats, el disseny guanyador ha estat per l’alumna Laura Obiols Farràs.

Continuïtat

Enguany ha tingut lloc la quarta edició del projecte 'Ens escrivim', que contempla que padrins i joves es comuniquin cada mes a través d'una carta manuscrita escrita per cadascuna de les dues parts, en què es presenten i parlen sobre ells i les seves vides.

La primera carta la va escriure el padrí cap a l'alumne assignat durant la primera quinzena del mes de febrer. L'alumne va respondre al seu company d'epístoles al llarg de la segona quinzena de febrer. D'aquesta manera, l'activitat s'ha anat repetint cada mes fins arribar a final de curs.

'Ens escrivim' és una proposta endegada per la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el Pla Educatiu d'Entorn i els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

  • Trobada entre els padrins i els joves del projecte 'Ens escrivim'
  • Logotip del projecte 'Ens escrivim', de Laura Obiols Farràs

Mostrar formulari de contacte