Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Trobada final d'alumnes i gent gran que han participat al programa 'Tots som joves, tots som grans'

Trobada final d'alumnes i gent gran que han participat al programa 'Tots som joves, tots som grans'

Estudiants de La Salle La Seu i usuaris de la Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital s'han reunit per fer un esmorzar de germanor. Amb el pla Aprenentatge i Servei es vol potenciar la responsabilitat social de l'alumnat

Cloenda del programa 'Tots som joves, tots som grans', a la Llar de Sant Josep
Cloenda del programa 'Tots som joves, tots som grans', a la Llar de Sant Josep
22/05/2024 18:20

Aquest dimecres al matí s'ha fet l'última sessió d'aquest curs del projecte d'Aprenentatge i Servei del Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell, en què alumnes del centre urgellenc s'impliquen en accions a favor de la comunitat. L'activitat de cloenda ha consistit en una trobada final i un esmorzar de germanor amb usuaris de les dues residències de gent gran de la ciutat, als jardins de la Llar de Sant Josep.

Al llarg de dos mesos, 50 alumnes de 4t d’ESO del La Salle i més d’una cinquantena de padrins i padrines de la Llar de Sant Josep i de la Fundació Sant Hospital han compartit, en diferents sessions, activitats a fi d’estrènyer lligams entre ells.

Aquest intercanvi entre joves i gent gran forma part del pla estratègic de La Salle La Seu per "afavorir el compromís cívic i la millora de la qualitat de vida de la gent gran del nostre entorn", a més de "contribuir a que els alumnes siguin socialment responsables i en un futur compromesos amb les causes solidàries" tot afavorint el desenvolupament cívic, ètic, personal i social.

A més de les dues residències de gent gran, a ‘Tots som joves, tots som grans’ també hi col·labora l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, mitjançant les Àrees d’Educació i de Gent Gran i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. En aquest sentit, a l'acte també hi ha pres part la regidora d'Infància i Joventut i d'Educació del consistori urgellenc, Christina Moreno.

Mostrar formulari de contacte