Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tuixent organitza la primera edició de la Fira de Brocanters i Antiguitats

Tuixent organitza la primera edició de la Fira de Brocanters i Antiguitats

L'esdeveniment, que es durà a terme dissabte 20 d'abril, vol posar en contacte antiquaris amb persones interessades en eines i objectes antics. Un total de sis expositors han confirmat ja l'assistència

I Fira de Brocanters i Antiguitats a Tuixent
I Fira de Brocanters i Antiguitats a Tuixent
17/04/2024 10:50

Tuixent celebra dissabte vinent, 20 d'abril, la seva primera Fira de Brocanters i Antiguitats. La iniciativa, que es durà a terme a la Sala Cadí, vol posar en contacte antiquaris amb un públic amant de les peces amb història, des de decoradors a propietaris de locals rurals i públic general que vulgui atresorar eines i objectes antics.

L'activitat, que s'allargarà de les deu del matí a les sis de la tarda, és oberta a professionals i particulars que vulguin exposar les seves peces i vendre-les, incentivant que es desenterrin de golfes o cellers i que trobin una sortida amb els amants d’objectes d’aquestes característiques.

En paraules de l’impulsor de la primera edició de la Fira de Brocanters i Antiguitats, Antoni Campins, “la idea és fer una fira diferenciada de les que es fan habitualment a Tuixent, centrada en l’artesania, el menjar i el beure de proximitat, tot ajudant a posar en valor aquells objectes antics que es guarden en un racó i que de ben segur trobaran un nou espai on ser admirats”.

Un total de sis expositors han confirmat ja l'assistència a l'esdeveniment. L’objectiu a mig termini és fidelitzar-los i anar ampliant-ne el nombre en futures edicions. Els organitzadors valoren positivament la bona rebuda que ha tingut la iniciativa entre veïns i antiquaris contactats.

Mostrar formulari de contacte