Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Turisme Seu incorpora un servei d'audioguia al nou web, més intuïtiu i dinàmic

Turisme Seu incorpora un servei d'audioguia al nou web, més intuïtiu i dinàmic

El portal permet escoltar informació en 5 idiomes sobre 24 punts d'interès turístic. També serveix per planificar una estada, preparar congressos i reunions a la ciutat, fer inscripcions i reserves per internet i consultar l'agenda i el temps

Nou portal web de Turisme Seu
Nou portal web de Turisme Seu
09/05/2019 18:40

Turisme Seu acaba d’estrenar un nou web d’informació i promoció turística de la Seu d’Urgell i la seva àrea d’influència. El nou portal turístic de la capital alturgellenca presenta una imatge renovada, actualitzada, dinàmica i intuïtiva, molt més visual i amb un disseny adaptatiu que permet la seva correcta visualització en diferents dispositius, des d’un ordinador fins a smatphones i tauletes.

Des de Turisme Seu s'ha destacat com a novetat principal la posada en marxa d'una audioguia que complementa i facilita les visites del centre històric. S’ha editat en 5 idiomes (català, castellà, francès, anglès i alemany) i es pot trobar tant al web de Turisme Seu com al web de La Seu Medieval.

Aquest aplicatiu es pot descarregar al telèfon i a la tauleta per tal d’anar seguint el recorregut format per 24 punts d’interès turístic que endinsen a visitants i turistes a la ciutat medieval. L'MP3 es pot descarregar des de casa, de forma gratuïta, o bé des de l’Oficina de Turisme Seu, on es disposa de servei WIFI gratuït, amb l’objectiu de facilitar-la. Té una durada de 37 minuts i cada usuari pot anar seguint la ruta al seu ritme. El camí comença a la Catedral de Santa Maria d’Urgell i finalitza al Molí de Soldevila.

Planificació de l'estada i organització de congressos

A banda d'aquesta novetat, el nou web ofereix accessos directes als principals recursos turístics de la Seu i del territori classificats per temàtiques: natura, mercat setmanal, comerç local, cultura, patrimoni, gastronomia i esports. També proposa l’opció de planificar una estada o unes vacances a través de l’apartat anomenat Planifica, que mostra tots els recursos turístics de la Seu i voltants: hotels, restaurants, empreses d’activitats, artesania i comerç, entre d’altres opcions que es poden ubicar en un mapa.

Una altra novetat és l'espai dedicat a la promoció de la Seu d’Urgell com a centre de congressos i reunions. Per aquest motiu s’ha creat una plataforma que permet gestionar esdeveniments de tipus esportiu, cultural i de congressos i reunions, amb la possibilitat de reservar allotjament, àpats, activitats o la inscripció online a un congrés.

Espais destacats i agenda cultural

Al nou web de Turisme Seu també hi ha un espai específic per promocionar els actes i propostes que se celebrin al llarg de l’any. S'hi pot accedir a informació sobre La Seu Medieval, les activitats esportives que tenen lloc al Ràfting Parc o bé l’agenda cultural de la ciutat.

Amb l’objectiu que els usuaris puguin planificar les seves vacances en funció dels seus gustos i preferències, també permet cercar rutes de senderisme i btt, esglésies romàniques, saber els dies se celebra mercat, informació sobre la Fira de Sant Ermengol o bé esdeveniments esportius. Finalment, s'hi pot consultar el temps de la Seu d'Urgell i el seu entorn. El web està disponible en 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès).

Nova pantalla tàctil a l'oficina

La darrera novetat que s’ofereix des de Turisme Seu és la propera habilitació d'un espai a la façana de l’oficina, al carrer Major número 8, on hi haurà col·locada una pantalla tàctil per consultar tota aquesta informació les 24 hores del dia.

Mostrar formulari de contacte