Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Últim dia per presentar treballs per a la Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

Últim dia per presentar treballs per a la Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

Aquest dilluns finalitza el termini perquè els qui hi vulguin fer una comunicació la facilitin prèviament a l'IECAU. La propera edició de la trobada sobre recerca comarcal se celebrarà el 14 de novembre a Oliana

14/09/2015 16:35

Avui dilluns, 14 de setembre, és l'últim dia per inscriure propostes de comunicació a la Tercera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell, que es realitzarà el proper dissabte 14 de novembre a Oliana, organitzada per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Oliana i l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell.

Els estudiosos o particulars que vulguin donar a conèixer algun treball i encara no hagin enviat la proposta corresponent, poden fer arribar als organitzadors un resum d'uns 1.000 caràcters d'extensió, incloent espais i cinc paraules clau, per tal de valorar la seva idoneïtat i per definir i concretar el programa de la jornada. Els textos de les ponències que reuneixin els requisits necessaris seran publicats al quart número de la revista 'Interpontes: Estudis de l'Alt Urgell', que té prevista la seva aparició l'any 2016.

Els resums, juntament amb les dades de l'autor o autors, es poden enviar al correu electrònic:

Mostrar formulari de contacte